Tercer Concurs de Fotografia d’Algerri

Com ja és habitual els darrers anys, torna el Concurs de Fotografia de l’estiu.

Tots els fotògrafs/es aficionats/des esteu convidats a participar-hi!

3er concurs fotografia d'algerriBases del concurs

1.- L’objectiu del 3er concurs de fotografia d’Algerri és buscar aquells petits espais que tenen una importància sentimental per nosaltres; llocs on hem viscut experiències, on hi estan presents records d’infància o de tota una vida.

2.- Les fotografies no poden ser fetes amb un mòbil amb baixa resolució; han de tenir qualitat per després poder-les imprimir i exposar. La qualitat de les fotografies ha de ser de 300 píxels polsada com a mínim (qualsevol càmera compacta té aquesta qualitat).

3.- Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

4.- Les fotografies presentades han d’estar realitzades per la persona que les entrega; no entraran a concurs fotografies antigues.

5.- El format d’entrega és digital; cada fotografia haurà d’anar amb un títol. Les fotografies també han d’anar numerades: la que més us agradi amb el número 1, després el 2 i després el 3, ja que aquest serà el criteri per triar-les per l’exposició. Per entregar-les heu de seguir una de les dues opcions següents:

a) Enviar-ho a la següent adreça electrònica, on s’adjuntaran les 3 fotografies i les dades de l’autor (nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon) concursfotografiaalgerri@gmail.com

o bé

b) Entregar un CD amb les tres fotografies i les dades de l’autor a l’Ajuntament d’Algerri

6.- Es permet el retoc global de les fotografies, però no es podran adjuntar o eliminar elements que modifiquin la seva composició original.

7.- El període d’entrega de les fotografies és fins al 18 d’agost de 2014.

8.- Entre les fotografies presentades al concurs es farà una selecció per realitzar una exposició que s’inaugurarà durant la Festa Major d’estiu d’Algerri. S’hi indicarà el títol de la fotografia i se li atorgarà un numero.

9.- Aquest any el jurat serà popular; durant la Festa Major hi haurà una bústia on la gent podrà votar la fotografia que més l’hi agradi. El diumenge es farà l’entrega de premis.

10.- Les fotografies presentades quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Algerri, el qual podrà fer ús d’elles, sempre respectant la titularitat de l’autor.

11.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

1r premi: 100 € + obsequi + diploma

2n premi: 50€ + obsequi + diploma

3er premi: obsequi + diploma

 

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes