Sisè Concurs de Fotografia d’Algerri

Ja s’apropa la Festa Major d’Estiu, i com cada any arriba el concurs de Fotografia d’Algerri, ja en la sisena edició!

Enguany el tema de les fotos participants és “Algerri en blanc i negre”, és a dir, les fotografies del concurs hauran d’estar en blanc i negre, cosa que suposarà un repte a la imaginació i a la destresa tècnica dels participants.

Així que animeu-vos i participeu!

 

Bases del concurs

1.- El tema guanyador pel 6è Concurs de Fotografia d’Algerri és: Algerri en blanc i negre.

2.- Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

3.- Les fotografies presentades han d’estar realitzades per la persona que les entrega; no entraran a concurs fotografies antigues.

4.- El format d’entrega és digital; cada fotografia haurà d’anar amb un títol. Les fotografies també han d’anar numerades: la que més us agradi amb el número 1, després el 2 i després el 3, ja que aquest serà el criteri per triar-les per l’exposició. Per entregar-les heu d’enviar-les a concursfotografiaalgerri@gmail.com, on s’adjuntaran les 3 fotografies i les dades de l’autor (nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon).

5.- Es permet el retoc global de les fotografies, però no es podran adjuntar o eliminar elements que modifiquin la seva composició original.

6.- El període d’entrega de les fotografies dura fins al 20 d’agost de 2016.

7.- Entre les fotografies presentades al concurs es farà una selecció per realitzar una exposició que s’inaugurarà durant la Festa Major d’estiu d’Algerri. S’hi indicarà el títol de la fotografia i se li atorgarà un número.

8.- Aquest any s’entregaran dos premis: un d’ells serà valorat per Meritxell Pontí Piñeiro, llicenciada en Belles Arts i professora de comunicació audiovisual. L’altre serà per votació popular. També serà de la mateixa manera a la categoria infantil. El diumenge es farà l’entrega de premis.

9.- Les fotografies presentades quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Algerri, el qual podrà fer ús d’elles.

10.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

Premi votació professional: 100€ i diploma

Premi votació popular: 100€ i diploma

Premi votació professional infantil: obsequi i diploma

Premi votació popular infantil: obsequi i diploma

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes