Quart Concurs de Fotografia d’Algerri

Com ja és habitual els darrers anys, torna el Concurs de Fotografia de l’estiu, ja en la seva 4ª edició.

Tots els fotògrafs/es aficionats/des esteu convidats/des a participar-hi!

Concurs foto 2015

Bases del concurs

1.- L’objectiu del 4art concurs de fotografia d’Algerri és plasmar moments especials de la vida del poble: “UN DIA ESPECIAL”

2.- Les fotografies no poden ser fetes amb un mòbil amb baixa resolució; han de tenir qualitat per després poder-les imprimir i exposar. La qualitat de les fotografies ha de ser de 300 píxels polsada com a mínim (qualsevol càmera compacta té aquesta qualitat).

3.- Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

4.- Les fotografies presentades han d’estar realitzades per la persona que les entrega; no entraran a concurs fotografies antigues.

5.- El format d’entrega és digital; cada fotografia haurà d’anar amb un títol. Les fotografies també han d’anar numerades: la que més us agradi amb el número 1, després el 2 i després el 3, ja que aquest serà el criteri per triar-les per l’exposició. Per entregar-les heu d’enviar-les a concursfotografiaalgerri@gmail.com, on s’adjuntaran les 3 fotografies i les dades de l’autor (nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon)

6.- Es permet el retoc global de les fotografies, però no es podran adjuntar o eliminar elements que modifiquin la seva composició original.

7.- El període d’entrega de les fotografies dura fins al 16 d’agost de 2015.

8.- Entre les fotografies presentades al concurs es farà una selecció per realitzar una exposició que s’inaugurarà durant la Festa Major d’estiu d’Algerri. S’hi indicarà el títol de la fotografia i se li atorgarà un numero.

9.- Aquest any s’entregaran dos premis: un d’ells serà valorat per en Jordi Bonet Dalmau, fotògraf professional. L’altre serà per votació popular. També serà de la mateixa manera a la categoria infantil. El diumenge es farà l’entrega de premis.

10.- Les fotografies presentades quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Algerri, el qual podrà fer ús d’elles, sempre respectant la titularitat de l’autor.

11.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

Premi votació professional: 100€ i diploma

Premi votació popular: 100€ i diploma

Premi votació professional infantil: obsequi i diploma

Premi votació popular infantil: obsequi i diploma

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes