Preinscripció oberta a l’escola Sant Blai d’Algerri!!

Com cada any, en els seus començaments, les escoles obren el període de preinscripció de nous alumnes per cursar les diverses línies formatives. Enguany, l’escola Sant Blai d’Algerri i l’Ajuntament d’Algerri han dissenyat un cartell de divulgació per captar l’atenció dels pares i mares, interessats en inscriure els seus fills i filles en escoles rurals “petites, de poble i públiques”. Per això, des del 23 de març fins el 4 d’abril podreu visitar les instal·lacions escolars d’Algerri per visualitzar el treball educatiu i la qualitat de les diverses instal·lacions.

Enguany, l’escola Sant Blai d’Algerri compta amb una nova línia d’infants d’1 i 2 anys acompanyats d’una educadora especialitzada. Aquestes novetats aporten a la comunitat educativa un treball amb grups internivells, una proposta innovadora des del punt de vista pedagògic. A més, l’escola compta amb les habituals línies de cicle infantil i primària.

Finalment, anotar que l’escola Sant Blai d’Algerri forma part de la Zona Escolar Rural ‘Serra Llarga’ conjuntament amb les escoles d’Ivars de Noguera i Castelló de Farfanya.

cartell preinscripcions

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes