Marxa BTT Secans de la Noguera

Que Algerri és territori BTT és prou conegut entre els ‘beteteros’ de les poblacions veïnes a la nostra. Que Algerri comparteix amb Ivars de Noguera i Os de Balaguer una idiosincràsia paisatgística que la fa molt atractiva per la pràctica de la bicicleta de muntanya, també era prou conegut. Davant aquesta realitat, el Club Esportiu ‘los Gessers’ d’Algerri, conjuntament amb els municipis d’Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer, han fet un pas al front per organitzar la Marxa BTT Secans de la Noguera, una iniciativa esportiva i de lleure per pedalar amb força enmig d’una esplendorosa natura que està despertant després de la fredor hivernal.

L’activitat s’estructura en tres itineraris ideats per les cames més exigents fins a les cames que s’estan iniciant. La Cèrvola, la Guineu i l’Àguila són els noms donats als tres recorreguts de la Marxa, els quals de més intensitat a menys, es batejaren amb els noms assignats als accidents geogràfics dels termes municipals dels tres pobles. La Marxa estarà cronometrada per tal de garantir el correcte seguiment de tots els participants i alhora obtenir dades absolutes sobre els temps de cadascú.

Si cal posar l’accent, i a més amb punta doble, és amb l’equip d’organitzadors i organitzadores de la Marxa. D’una forma desinteressada i, des de fa tres mesos, que treballen amb el correcte desenvolupament de l’esquelet esportiu d’aquesta activitat. Membres del Club, amics del Club i veïnes i veïns que d’una forma desinteressada aporten el seu temps tot ajudant a fer d’aquesta Marxa un esdeveniment especial per als ‘beteteros’ que el dia 7 d’abril es presentaran a Algerri.

Per això, la Marxa compta amb nombrosos col·laboradors privats, serveis nutricionals i de recuperació física, alimentació i beguda, serveis pràctics, premis i obsequis, i sobretot, molta il·lusió! perquè aquesta Marxa, marcarà un abans i un després.

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes