Let’s Clean Up Europe – Algerri 2019

Torna la jornada de sensibilització amb el medi natural promoguda per la Comissió Europea a través del programa Life, i desenvolupada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, juntament, amb l’Ajuntament d’Algerri.

Malgrat concentrar aquesta diada en un sol dia, en realitat pretén consolidar efectes multiplicadors en el dia a dia de la comunitat local i la societat en general. Els continguts informatius referents al reciclatge del rebuig que originem tant a l’àmbit domèstic com al de treball han assolit un alt nivell de difusió pels diversos canals existents. Això afavoreix que Let’s Clean Up Europe funcioni com un altaveu més de conscienciació i de recordatori, de tal forma que es treballa en grups de persones que alhora han rebut informació detallada sobre com recollir la deixalla i què hem de fer amb el rebuig anteriorment esmentat.

A Algerri, la jornada es durà a terme el dia 12 de maig a la tarda, concretament de les 17h a les 19h. El punt de trobada dels voluntaris serà la Plaça Major. Es recomana portar roba esportiva o de treball. En finalitzar l’activitat s’oferirà berenar per a tots els participants.

Lets Clean up Europe_2019

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes