Jornada “Netegem Europa” a Algerri, 13 de maig de 2018

El proper diumenge 13 de maig de 2018, de 5 a 7 de la tarda celebrarem a Algerri la segona diada emmarcada dins de les jornades que es fan a nivell europeu “Netegem Europa – Netegem l’entorn del nostre poble”. La jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Algerri, compta, com totes les que es realitzen arreu de Catalunya, amb el suport de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya i la Comissió Europea. Amb aquest conjunt d’iniciatives es pretén conscienciar la població en relació a la gran quantitat de residus que generem i la necessitat de la seva correcta gestió i reciclatge. L’activitat finalitzarà amb un berenar gratuit per a tots els participants.

“S’informa a tots els que s’han apuntat a la jornada “Netegem el nostre poble” que el lloc i l’hora de trobada serà diumenge dia 13 a les 5 de la tarda a davant de l’Ajuntament.

Es recorda que s’ha de portar roba i calçat adequat per l’activitat de neteja. L’organització facilitarà bosses i guants de làtex per a tots els participants.

Recordem també que tots els menors d’edat han d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult que se’n faci responsable”

L’any passat una trentena de persones van participar en l’activitat de neteja a Algerri i es van recollir 160 kg de residus pels voltants del nucli urbà.

Aquí en teniu el video resum “let’s clean up Europe 2017”

https://www.youtube.com/watch?v=Fnim-EhGrQo&feature=youtu.be&list=PLWQMeO43vsuf88xfPK5N_m-pH1szwSVef

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes