Fes Poble, compra a Algerri

Algerri compta amb 12 portes obertes al públic entre productors locals agroalimentaris, comerciants, restauradors i fusteria d’alumini. Aquesta xifra no és gens menyspreable si tenim en compte la baixa demografia municipal.

Tanmateix, aquest número s’ha d’entendre en clau territorial: Algerri és a 20 minuts de Lleida, a 10 minuts de Balaguer i molt a prop de dos eixos viaris de primer ordre l’A2 i l’A14. 

L’Agrupació de Comerciants d’Algerri articula el debat entre els agents socials i econòmics locals i el municipi, representat per l’Ajuntament d’Algerri.

Des de l’inici de la crisi sanitària i de l’estat d’alarma, les portes no s’han abaixat, sinó que s’han obert per oferir productes bàsics i alimentaris a la població local, una acció molt ben acollida i que ha mantingut la cohesió de la comunitat. Ara que el desconfinament avança és el moment de recolzar les 12 portes obertes (i ben obertes!) i per això comencem un seguit d’accions per la seva promoció i difusió tant a nivell local com regional.

Fes poble, compra a Algerri. Comerç amb identitat pròpia‘ és la primera campanya d’un seguit que pretén fidelitzar el client pels valors inherents del tipus de productes que posem a la vostra disposició i alhora cohesionem la comunitat local i invitem a altri a obrir la seva porta al nostre poble, a Algerri.  

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes