Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

De l’1 al 15 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. A Algerri el dies 10 i 11 de febrer es programa la jornada de divulgació científica ‘Dones i Ciència’ promoguda per Experciencia i l’Ajuntament d’Algerri, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i LIKA.

Aquesta jornada cerca la divulgació de l’activitat científica on la participació de la dona ha sigut ben palpable, o fins i tot, n’ha sigut la principal promotora. A més d’aquests exemples, també es cerca explicar el paper de la dona en la ciència, la situació laboral i les perspectives de consolidació de la dona en la carrera científica espanyola i europea.

Tot plegat es farà en un ambient idoni per celebrar aquest tipus de jornades, el Local Social de l’Ajuntament d’Algerri. El programa abraça els dies 10 i 11 de febrer en horari de matí i tarda (de les 10h fins les 14h i  de les 16h a les 20h).  El programa comença amb l’exposició ‘dones de ciència’ de l’Institut Català de les Dones. També hi haurà una exposició i venda de llibres, amb la col·laboració de la llibreria Nobel de Balaguer. El dissabte a la tarda a les 17h taller co-educatiu per a tots els públics: ‘Dona’m ciència’ impartit per Maria Alloza, i a les 19h cine-fòrum per reflexionar sobre el paper de la dona a la ciència i la societat amb la pel·lícula ‘Figuras Ocultas’.

La jornada és clarament oberta a tots els públics i promociona la participació de la comunitat. Ens hi veiem!

!

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes