Dia Internacional de la Dona i la Nena investigadores

Per segon any consecutiu, Algerri es suma a la jornada del ‘Dia Internacional de la Dona i la Nena Investigadores’ que es celebrarà el dia 10 de febrer de 2019.

Aquesta acció de visualització del treball femení en Ciència pretén reivindicar els seus drets com a científiques (sigui quina sigui la seva activitat principal), no cal dir les seves condicions laborals en els casos de les científiques associades a centres de recerca, i sobretot potenciar l’interès per la ciència de les dones i les nenes, un repte que progressivament es va assolint en àrees de coneixement, però que ni de bon tros és extensible a tots.

L’activitat començarà a les 18:00h al Local Social de l’Ajuntament d’Algerri amb el ‘Cinefòrum: Autisme. Diferents tipus de talents que la ciència necessita’, tot focalitzant el cas amb una dona científica autista especialitzada en l’estudi del comportament animal.

Aquesta és la primera activitat de l’any de divulgació científica promoguda i organitzada per Experciencia, recolzada per l’Ajuntament d’Algerri.

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes