Desplegament Fibra Òptica a Algerri

Com ja sabeu, ha començat el projecte d’instal·lació de la Fibra Òptica de Movistar al nostre poble, un servei molt important per poder comptar a Algerri d’una connexió d’alta velocitat a Internet, bàsica avui en dia tant per l’economia de les nostres empreses i autònoms com en la qualitat de vida relacionada amb els serveis d’oci que necessiten aquesta connexió.

Per tal de poder fer el desplegament, la companyia ha de substituir el cablejat actual de les línies de telefonia que passen per les façanes o sota-balcons dels edificis del poble, per la qual cosa necessita que tots els propietaris d’habitatges i locals del poble autoritzem a fer aquests canvis imprescindibles.

Per tant, us agrairíem que omplíssiu l’autorització que ens ha proporcionat la companyia i que adjuntem aquí:

AUTORITZACIÓ DESPLEGAMENT FIBRA ÒPTICA

La podeu trobar també a les oficines de l’Ajuntament. Aquesta autorització no comporta cap compromís d’alta posterior dels serveis, sinó que es només una autorització per passar el cablejat nou. També us demanem que ho feu saber a tots els vostres coneguts o parents que siguin propietaris d’habitatges o locals del poble.

Volem fer incís en què és molt important que tots donem aquesta autorització el més aviat possible, fins i tot encara que no estem interessats en instal·lar el servei al nostre domicili o local, ja que com més locals donin l’autorització més fàcil serà el desplegament per altres veïns que sí que estiguin interessats.

A més a més, com més aviat tinguem un alt percentatge d’autoritzacions necessàries, més aviat es podrà començar el procés de planificació del desplegament físic.

Per qualsevol dubte o inquietud relacionada amb aquests canvis, podeu contactar directament amb l’Ajuntament al 973426013 o amb Xavi Gassió, de la companyia Movistar, al correu xavigassio@gmail.com o bé al telèfon 663631336. 

Podeu lliurar l’autorització signada de dues formes:

– entregant-la a l’Ajuntament

– enviant-la escanejada al correu electrònic xavigassio@gmail.com

Gràcies a totes i tots per anticipat per la vostra col·laboració.

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes