ClickAlgerri 2019

Un any més la població d’Algerri reunirà centenars de figuretes de playmobil a l’exposició de playmobils més solidària a l’oest de Catalunya: ClickAlgerri.

Click Algerri obrirà les portes de la seva 9a edició el dia 7 de desembre al Local Social d’Algerri. Durant dos dies i en horari de 10:00 a 14:00 pel matí i de 16:00 a 19:00 per la tarda, es podran visitar els diorames dissenyats tan pels expositors habituals com pels participants en el concurs de diorames; així com visitar l’exposició fotogràfica «El joc de la vida» i les fotografies participants en el tradicional concurs «Fotoclick»

Com a novetat, aquest any, i durant aquests dos dies d’exposicions, els assistents a ClickAlgerri podran participar també a la 1a edició del concurs de fotografia a Instagram.

Les bases, tant del concurs de diorames, com dels concursos de fotografia, les podeu consultar a la pàgina de Facebook de ClickAlgerri.

L’entrada a les exposicions és gratuïta. Tot i així ,els visitants que ho desitgin, podran participar a les activitats «Buscaclick» o al sorteig solidari. Els beneficis recaptats als diferents concursos i sortejos de playmobils, donats per diferents col·laboradors, aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries.

Per segon any consecutiu l’Agrupació de Comerciants d’Algerri es sumarà a la festa dels Clicks. Durant tota la setmana prèvia a la celebració de ClickAlgerri muntaran petits diorames als seus establiments. Addicionalment, si visiteu ClickAlgerri dissabte al matí, tindreu l’oportunitat de veure aquestes petites recreacions i participar en un nou sorteig solidari seguint el recorregut per les diferents botigues participants. Si visiteu ClickAlgerri diumenge al matí, trobareu un petit mercat amb productes locals, artesans i de proximitat.

Així doncs, els dies 7 i 8 de desembre a Algerri us espera Click Algerri per passar una bona estona amb molt bona companyia!

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes