ClickAlgerri 2017

Un any més, i ja en van set, la petita població d’Algerri reunirà centenars de playmobils vinguts d’arreu de Catalunya per tal d’unir-se a l’exposició de playmobils més solidaria: ClickAlgerri per la Marató 2017.

Després de portar recaptats prop de 10.000 euros entre les les altres edicions i la darrera edició passar a veure-ho prop de 2.000 persones, aquest any es celebrarà la setena edició d’aquest event, ja clàssic en la zona per aquestes dates.

ClickAlgerri, fidel a la cita anual, tornarà amb més premis que mai!!

Un total de 9 diorames de grans dimensions, recrearan paisatges que aniran desde la recreació d’una estació victoriana, a el passatge bíblic de l’arca de Noé, passant per ciutats modernes i medievals, aventures a l’espai i a l’obra pública….

Així mateix, es continuarà amb el ja tradicional concurs clickfotogràfic i el 3er concurs de diorames infantils i juvenils.

Tots els beneficis recaptats en els diferents concursos i sortejos de material playmobil donat pels diferents col.laboradors, aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3, que aquest any, en la seva 26ena edició, està dedicada a les malalties infeccioses.

ClickAlgerri es celebrarà els dies 9 i 10 de desembre al Local Social d’Algerri, amb horaris de 10:00 a 14:00 pels matins i de 16:00 a 19:00 per la tarda. L’entrada es gratuïta.

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes