Click Algerri 2018

Els dies 8 i 9 de desembre de 2018 s’exposarà la 8a edició de Click Algerri. Les figuretes de playmòbil retornen per mostrar al públic aficionat i expert, contextualitzacions històriques o imaginàries mitjançant l’escenografia dels diorames.

La empenta de Click Algerri és ben visible en el ‘concurs Fotoclick’ que consisteix en “fer una fotografia en un espai, ja sigui interior o exterior, i crear un ‘mini’ diorama ( o un ‘maxi’, això depèn de vosaltres), és a dir, representar una situació fent servir playmobils”. Aquest concurs restarà obert a la participació ciutadana fins el dia 2 de desembre. Es recomana consultar les bases a:  https://www.facebook.com/ClickAlgerri/

Amb els motors calents, Click Algerri obrirà portes a les 10h del 8 de desembre al Local Social de l’Ajuntament d’Algerri. Durant dos dies es podran visitar els diorames, participar al concurs de diorames (consultar bases a: https://www.facebook.com/ClickAlgerri/), participar al ‘BuscaClick’ i participar al ‘Sorteig Solidari’. És en aquesta darrera vessant, la solidaritat, que els organitzadors del Click Algerri mostren major interès. Coincidint amb la Marató de TV3, al Local Social es col·locarà una urna on es podran dipositar donatius per la causa benèfica d’aquest any.

Click Algerri l’organitza l’associació Somosclicks i l’Ajuntament d’Algerri. El gruix de l’esforç organitzatiu i logístic recau sobre aquestes dues entitats. Alhora, i per primer cop, membres de l’Agrupació de Comerciants d’Algerri es sumaran a la ‘festa’ del click montant petites recreacions als seus establiments.

Així doncs, els dies 8 i 9 de desembre a Algerri us espera un bon espai per passar una bona estona amb molt bona companyia!

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes