Cinquè Concurs de Fotografia d’Algerri

Com cadascun dels darrers anys, amb la Festa Major d’estiu s’apropa també el concurs de Fotografia d’Algerri, aquest any complint ja la seva 5ena edició. Aquest any el tema de les fotografies es va deixar obert a la decisió dels participants, i va sortir guanyador el tema “Algerri de Nit”. En podeu veure les bases a sota del cartell.

Tots i totes esteu convidats a participar-hi!

 

cartell_foto_2016

 

Bases del concurs

1.- El tema guanyador pe 5è Concurs de Fotografia d’Algerri és: Algerri de Nit.

2.- Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

3.- Les fotografies presentades han d’estar realitzades per la persona que les entrega; no entraran a concurs fotografies antigues.

4.- El format d’entrega és digital; cada fotografia haurà d’anar amb un títol. Les fotografies també han d’anar numerades: la que més us agradi amb el número 1, després el 2 i després el 3, ja que aquest serà el criteri per triar-les per l’exposició. Per entregar-les heu d’enviar-les a concursfotografiaalgerri@gmail.com, on s’adjuntaran les 3 fotografies i les dades de l’autor (nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon).

5.- Es permet el retoc global de les fotografies, però no es podran adjuntar o eliminar elements que modifiquin la seva composició original.

6.- El període d’entrega de les fotografies dura fins al 17 d’agost de 2016.

7.- Entre les fotografies presentades al concurs es farà una selecció per realitzar una exposició que s’inaugurarà durant la Festa Major d’estiu d’Algerri. S’hi indicarà el títol de la fotografia i se li atorgarà un número.

8.- Aquest any s’entregaran dos premis: un d’ells serà valorat per David Vila Giménez, fotògraf professional. L’altre serà per votació popular. També serà de la mateixa manera a la categoria infantil. El diumenge es farà l’entrega de premis.

9.- Les fotografies presentades quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Algerri, el qual podrà fer ús d’elles.

10.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

Premi votació professional: 100€ i diploma

Premi votació popular: 100€ i diploma

Premi votació professional infantil: obsequi i diploma

Premi votació popular infantil: obsequi i diploma

 

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes