Primer Concurs de Pintura Ràpida

primer concurs de pintura rapida

Dins dels actes de la 3a Fira del Cereal i l’Artesania d’Algerri, aquest any 2015 en destaca el primer Concurs de Pintura Ràpida. Les bases són les següents:

BASES

1. Podran participar en aquest concurs tots els/les pintors/es i artistes plàstics que desitgin prendre-hi part.

2. El concurs tindrà lloc el diumenge 19 de juliol de 2015 a Algerri (la Noguera). El certamen començarà a les 9:00h del matí i els artistes hauran de presentar les seves obres a les 16:00h. El punt de trobada serà la Plaça Major, davant l’Ajuntament d’Algerri on hi haurà instal·lat l’espai Arts. En aquest espai es segellarà la tela o paper, es lliurarà un plànol del municipi amb informació diversa i es resoldran totes les qüestions pertinents. A les 11:30h es tancarà la inscripció de nous pintors/es o artistes plàstics.

Només s’admetrà una obra per artista. Les obres sobre tela es lliuraran muntades amb bastidor i sense cap mena de marc o protecció, i les obres sobre paper hauran de presentar-se sobre d’un suport lleuger, de cartró o tàblex, però també sense cap mena de marc o altra protecció.

3. La inscripció al concurs és gratuïta. Es materialitzarà enviant un correu electrònic a fira@algerri.cat indicant a l’assumpte Concurs de Pintura Ràpida, i en el text anotant el nom i cognoms i procedència, o el mateix dia del concurs a l’espai Arts. Per la organització es preferible efectuar la inscripció via correu electrònic.

3. El tema serà de lliure elecció però relacionat amb els carrers i places d’Algerri. No s’admeten panoràmiques. En el plànol tindreu informació dels espais d’interès.

4. L’artista podrà escollir la tècnica i l’estil que consideri més adient per a la realització de la seva obra, cenyint-se en cada cas a les mides dels quadres que assenyalen aquestes bases.

5. La mida màxima de les obres per a qualsevol tècnica serà de 60×81 cm i la mínima de 38×55 cm per a les obres en paper la mida serà lliure.

6. A les 16:00 h, un cop acabat el concurs, es reunirà el jurat per qualificar les obres. A les 18:00 h es farà públic el dictamen i es procedirà al lliurament dels premis. Seguidament, s’inaugurarà l’exposició de les obres lliurades i les premiades.

7. Les obres premiades restaran com a propietat dels patrocinadors dels premis. Les altres obres, segons voluntat de l’artista, podran ésser venudes al preu que l’autor assenyali, una vegada inaugurada l’exposició.

8. Els organitzadors posaran el màxim d’interès en la conservació de les obres acceptades per al concurs, però no respondran dels danys o pèrdues que es puguin produir mentre aquelles estiguin en el seu poder.

9. Les obres es podran retirar a partir de les 19 h.

10. El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases i d’una manera clara que el participant renuncia a la propietat de les obres premiades.

PREMIS ABSOLUTS

PRIMER PREMI. Excel·lentíssim Ajuntament d’Algerri 400€

SEGON PREMI. Comissió de la Fira del Cereal i l’Artesania d’Algerri 300€

TERCER PREMI. Aseret Perruqueria 200€

Tots els participants tindran accés als serveis que ofereix la Comissió de la Fira del Cereal i l’Artesania d’Algerri.

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes