7a Fira d’Algerri

La 7a Fira d’Algerri ja treu el nas! el diumenge 2 de juny, a Algerri es celebrarà la fira anual, un esdeveniment clarament enfocat a la promoció econòmica dels productors agroalimentaris locals i dels pobles veïns. A més a més, en la fira es mostraran les potencialitats turístiques del municipi, destacant el medi natural i les diverses activitats lúdiques i esportives que s’hi poden realitzar.

Per complementar els diversos espais d’exposició dels productors, la fira es dota d’activitats complementàries, de caire lúdic, enfocades cap a la temàtica del treball tradicional i manufacturer del camp. Aquest passat, és el precedent directe de la forma de produir de l’avui, evidentment, tenint en compte avanços tècnics, noves normatives i els canvis del mercat. Tanmateix, una forma de singularitzar el producte és tot cercant l’equilibri entre la manufactura d’abans i la tècnica d’avui.

La fira, a més, comptarà amb espais d’aprenentatge i debat. Marta Rovira de La Païsa obrirà el debat sobre els esmorzars saludables i, Montse i Teresa Carles ens mostraran com fer gelats d’estiu.

Finalment, destacar la 6a Trobada de Puntaires d’Algerri, l’Espai Infantil, i l’espectacle de carrer!

Ens trobem el diumenge 2 de juny a Algerri!

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes