6a Fira d’Algerri

6a Fira d'Algerri

Arrenquem els motors de la 6a Fira d’Algerri amb la presentació del cartell i les principals activitats programades pel diumenge 3 de juny al matí!!!

El disseny del cartell s’inspira nítidament amb el poble d’Algerri, la emblemàtica Serra Llarga i els cromatismes de la terra i el cel! Amb aquesta perspectiva posem en valor el nostre paisatge i el presentem com l’espai singular on Algerri s’ha desenvolupat secularment!

La Fira aposta per la producció i consum d’aliments de qualitat. Per això enguany incorporem la Cúpula Gustum, un espai lúdic i formatiu per conèixer més bé els aliments, i alhora, els productes de proximitat. Per donar impuls als nostres productes tradicionals, convoquem el 1r Concurs de Panadons d’Algerri les bases del qual ben aviat podreu consultar; igualment, la demostració de pastor i gos d’atura vol posar la òptica en l’activitat ramadera i el pastorisme, una activitat turística que conjumina la professió i el paisatge. En aquesta línia seguiran les mostres d’oficis tradicionals i la 5a Trobada de Puntaires d’Algerri. Enguany, tindrem el goig d’acollir una de les presentacions del llibre “Recetas y principios de la cocina vegetariana” editat per Teresa Carles.

Durant el matí del 3 de juny disposareu del Mercat artesà, zona infantil i espectacles de carrer!!

Moltes gràcies per la confiança i us seguim informant de la 6a Fira d’Algerri!!!

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes