3a Cursa del Dúgol

El Club Esportiu ‘los Gessers’ d’Algerri i l’Ajuntament d’Algerri organitzen la 3a Cursa del Dúgol pel proper 14 d’octubre a Algerri.

La Cursa tindrà dos recorreguts de 5k i 10k tant per atletes com per caminadors. També, es correran curses infantils en el circuit urbà. La Cursa forma part del calendari de la Lliga de Ponent, la qual contempla premis al 1r, 2n i 3r per a totes les categories.

Enguany, es regala una headband per als 100 primers atletes inscrits, la qual conté a més del logo de la cursa, el nom dels Clubs que han participat en la Cursa del Dúgol en les dues edicions anteriors. La samarreta de la marca TUGA incorpora els elements singulars del poble: l’skyline i el turó del castell. Respecte el cartell, enguany s’ha inspirat en el Dúgol, especialment en la seva ferotge i atrevida mirada vers un atleta que s’entrena en els secans d’Algerri.

Finalment, destacar un cop més la col·laboració dels comerciants i productors locals, així com empreses i institucions tant del poble com de fora.

 

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes