2on Concurs de Fotografia d’Algerri

cartell_concurs_fotografia_2013

 

Bases del concurs

 1.- L’objectiu del 2on Concurs de Fotografia d’Algerri és fer un recull de les vivències i celebracions de la nostra vila. Per aquest motiu el tema d’aquest any és: FESTES I TRADICIONS D’ALGERRI

2.- Les fotografies no poden estar fetes amb un mòbil, han de tenir qualitat per després poder-les imprimir i exposar. La qualitat mínima de les fotografies ha de ser de 300 píxels/polzada (qualsevol càmera compacta té aquesta qualitat)

3.- Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies.

4.- Les fotografies presentades han d’estar realitzades per la persona que les entrega; no entraran a concurs fotografies antigues.

5.- El format d’entrega és digital. Cada fotografia haurà d’anar anomenada amb un títol i el pseudònim de l’autor/a, per exemple: “mirades_pastoret.jpg”, “trobada_pastoret.jpg”. (En aquest exemple “mirades i trobada”, seria el títol i pastoret el pseudònim de l’autor/a. El format de la fotografia ha de ser un fitxer .JPG. Hi ha dos opcions per entregar-ho:

  1. Enviar-ho a aquesta adreça electrònica, adjuntant les fotografies (màxim 3) i un fitxer de text (.doc) amb les dades de l’autor. (nom, cognoms, edat, correu electrònic i telèfon) concursfotografiaalgerri@gmail.com
  2. Entregar un CD amb les fotografies i un fitxer de text (.doc) amb les dades de l’autor, a l’Ajuntament d’Algerri

6.- Es permet el retoc global de les fotografies, però no es podran ajuntar o eliminar elements que modifiquin la seva composició original.

6.- El període d’entrega de les fotografies és fins al 18 d’agost de 2013.

7.- Entre les fotografies presentades al concurs, el jurat en farà una selecció per a realitzar una exposició que s’inaugurarà per la Festa Major d’estiu d’Algerri. S’hi indicarà el títol i el nom de l’autor.

8.- El veredicte del jurat es farà públic el dia 24 d’agost, a la inauguració de l’exposició.

9.- Les fotografies presentades quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Algerri, el qual podrà fer ús d’elles; sempre respectant, això sí, la titularitat de l’autor.

10.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

 

PREMIS

1r premi: 100 € + obsequi + diploma

2n premi: 50€ + obsequi + diploma

3er premi: obsequi + diploma

No comments yet.

Deixa un comentari

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes