2n Tast’Algerri

El dimarts 20 d’agost i, a les 22h al Carrer Portal, arriba el 2n Tast’Algerri! En plena setmana prèvia a la Festa Major d’estiu d’Algerri, l’Agrupació de Comerciants d’Algerri i l’Ajuntament d’Algerri surten al carrer per oferir i promocionar els seus productes agroalimentaris en format de tapa. La idea del Tast’Algerri encaixa amb el període estival, una activitat de vespre/nit, a l’aire lliure, amb amb espai per poder asseure’s i degustar les tapes i, ambientat amb fil musical.

Del conjunt d’integrants de l’Agrupació de Comerciants d’Algerri hi participen el Forn d’Algerri, Queviures Cal Serrallé, Bar Cal Sigle, La Botigueta, La Cistella de la Imma, Parador Algerri i Celler Cercavins. Aquests oferiran una tapa de degustació relacionada amb el producte que elaboren al seu obrador.

Important! els tiquets es vendran fins el dia 19 d’agost a l’Ajuntament d’Algerri en horari d’oficina (10h-14h). El preu del lot de tiquets és de 12€.

Previ el Tast’Algerri, a les 21h i a l’Avinguda Ramon Roca Puig, es presentarà la xerrada Com aconseguir el ‘preuat’ retorn econòmic a Algerri? a càrrec de Jesús Brufal Sucarrat.

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes