1r Certàmen de narració escrita d’Algerri

El 1r Certàmen de narració escrita d’Algerri neix com una activitat associada a la programació cultural promoguda per la Sala de Lectura de l’Ajuntament d’Algerri. Amb aquesta acció es pretén incentivar la creativitat individual i la expressió escrita, alhora que s’enforteix la comunitat tot compartint els relats presentats en el certàmen.

La temàtica del 1r Certàmen de narració escrita d’Algerri és ‘Relats i històries d’amor’. En l’actual context històric on la paraula amor s’ha banalitzat, s’anima als i les interessats i interessades a reflexionar-hi a partir d’experiències pròpies o de ficció. L’amor el podem trobar en diverses facetes de la nostra quotidianitat: l’amor a un mateix, l’amor a la vida, l’amor fraternal, l’amor a la parella, l’amor a la mascota,… En el rerefons s’entreveu un comú definidor que és l’estima, però tothom ho percep així? És possible que es percebi l’amor des d’altres perspectives? Doncs a partir d’aquestes valoracions us animem a que hi penseu i ens feu arribar els vostres relats abans del 20 de desembre!

Llegiu amb atenció les bases del Certàmen i si requeriu aclariments podeu dirigir-vos a Jesús Brufal Sucarrat mitjançant un correu electrònic a jbrufalsucarrat@gmail.com

Comments are closed.

Realitzat amb WordPress. Dissenyat amb Woo Themes